blogGisteren weer niet geblogd, realiseerde ik me toen ik vanochtend wakker werd. Ik stond even stil bij de vraag waarom. En realiseerde me dat ik 1) te veel tijd had besteed aan andere dingen en 2) te veel content had geproduceerd deze week.

Ik ben met een heleboel projecten bezig, die stuk voor stuk op stoom beginnen te komen. Er komt van alles bij kijken. Niet alleen een heleboel content die gemaakt moet worden, maar vooral ook een heleboel andere dingen. Administratie, telefoontjes, afspraken, offertes. Een nieuwe bankrekening, een nieuwe Mollie-rekening, nieuwe software die geïnstalleerd moet worden. Heel wat acties, heel wat tijd.

Ik heb ook veel tijd besteed aan sport. En aan de kinderen. En aan vrienden (het uitje met Radio Aalsmeer ter gelegenheid van het 2-jarig bestaan van Anna-Maria’s #uurvanpuur was een hoogtepunt). Je kunt je afvragen of ik daar eigenlijk nog echt tijd voor heb. Maar het idee van work hard, play hard begint me duidelijker te worden. Zonder spelen, geen werk.

Maar wat ik met name gedaan heb deze week is een belachelijke hoeveelheid content geproduceerd. Niet alleen hier op dit blog (waar ik, domdomdom, ook nog eens stukken heb geschreven en herschreven die ik vervolgens heb weggegooid omdat ze niet van de grond kwamen). Maar ook op mijn nieuwe e-learning site. En voor de grote online leerlijn over social media die ik morgen opneem met de slimme mensen van de Sanoma Academy.

En voor een presentatie die ik volgende week geef. En voor een stuk voor Frankwatching waaraan ik BELACHELIJK veel tijd heb besteed. En aan mijn nieuwsbrief.

Uren en uren van contentproductie.

Ik weet het niet, of het nou goede keuzes zijn geweest. Ik heb wat twijfel. Er zitten maar zoveel uren in de week en de vraag is of ik ze optimaal gebruikt heb.

Aan de andere kant is veel van de content die ik gemaakt heb heel waardevol. Hopelijk gaat al dat geschrijf en gevideo zijn waarde nog vele malen opbrengen.

Ik hoop maar dat hij gelijk heeft, die Gary.